Top Image

Hold deg oppdatert på hva som skjer i regionen

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner. 
Top Image

Dra nytte av medlemsskapet

Som medlem kan du knytte deg et sterkt nettverk, og delta på alle våre arrangementer, kurs og samlinger. Du får flere gode medlemstilbud, og du har mulighet til å påvirke næringsutviklingen i regionen sammen med oss.

ESSE- Programmet for selskaper med vekstambisjoner!

Næringsforeningen har blitt med som partner i vekstrprogrammet ESSE. Et kursprogram som skal hjelpe deg med å ta bedriften din til nye høyder. Aggrator og innovasjonsmiljøet på NMBU har enort mye kunnskap om forretningsutvikling, og denne kunnskapen kan nå bli din! 
Esse er et ord av norrøn opprinnelse som betyr “Ildsted med ekstra sterk oppvarming av emner som skal smis“

Esse vekstprogram er et unikt program skreddersydd for bedrifter med vekstambisjoner, både nasjonalt og internasjonalt, fortrinnsvis innen agrifoodtech og miljø.

Gjennom programmet får du:
  • Nettverksmuligheter: Knytt verdifulle kontakter med andre bedrifter og kompetansepersoner i din bransje.
  • Forskningstilgang: Få tett tilknytning til ledende forskningsmiljøer på Campus Ås, inkludert NMBU, NIBIO, Nofima og Veterinærinstituttet.
  • Praktisk verktøy: Lær nye perspektiver og få verktøy og metoder du kan bruke direkte i din bedrift.
  • Høyt faglig nivå: Dra nytte av forelesninger og veiledning fra sentrale eksperter i bransjen.
  • Innovasjonsmiljø: Bli del av et aktivt innovasjonsmiljø på Campus Ås, støttet av Aggrator og BIT Innovasjonssenter.

Esse vekstprogram tilbyr en innføring i områder som er essensielle for å utvikle ditt selskap og oppnå suksess og vekst som gründer eller som beslutningstaker i en etablert virksomhet. Programmet kombinerer teoretisk kunnskap med praktisk erfaring. Slik kan du implementere det du har lært, og løfte bedriften til et høyere nivå.

Videre vil du få muligheten til å utvide ditt profesjonelle nettverk ved å knytte kontakter med andre profesjonelle og eksperter, noe som er avgjørende for raskere vekst enten nasjonalt eller internasjonalt.

Vi har utviklet ESSE sammen med flere av våre tjenestepartnere (Preferred Service Providere) for å sikre både utmerket kvalitet og oppdatert kunnskap av utviklingene i markedet: Nextech, Dehns patentbyrå, EY, ScaleUPXQ, Amesto Growth, Mandag Igjen, Foresight Consulting og ESACON
 

Siste nytt