20% Rabatt på konferansearrangementer!

Som et spesielt samarbeidstilbud med Folloregionens næringsforening, tilbyr vi en eksklusiv rabatt på 20% på konferansearrangementer. Dette er en flott mulighet til å dra nytte av våre unike fasiliteter og tjenester til en enda mer attraktiv pris. Planlegger du et lite eller stort selskap, kan du kontakte oss direkte for å få tilgang til vårt spesialtilbud. 
Gi din neste samling et eksklusivt preg ved å benytte deg av våre spennende møterom, elegante lounger og unikt innredede lokaler. Her kan du sette ditt personlige preg på arrangementet og skape en minneverdig opplevelse for deltakerne. La deg inspirere av kunsten som omgir oss, nyt smakfulle matopplevelser og den unike atmosfæren som preger The Well. Gi deltakerne et arrangement de aldri vil glemme.

The Well egner seg til alt fra små styremøter til større konferanser og arrangementer med opptil 100 personer. Vi tilbyr møterom som kan ta imot mellom 6 og 16 personer og er utstyrt med den nyeste teknologien. Vår egen Conference Manager er alltid tilgjengelig med ett tastetrykk hvis det skulle være behov for hjelp eller støtte. Alle våre møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85’’ TV-skjerm og glasstavle. 

Vårt største konferanserom, The Well Salen, er et lokale på 122kvm som har plass til opptil 100 personer. Salen er perfekt for arrangementer som kick off og teambuilding, og kan rigges til mingling, bankett både med og uten scene, klasserom og kino. The Well salen kan mørklegges som en black box, og er utstyrt med flere lerret, prosjektor, samt lyd- og lysutstyrr. 

Lokalet Bibliotekstuen ligger vegg i vegg med The Well Salen og er perfekt for å utvide The Well Salen til en større bankett eller benyttes som en mingling- og break out-rom. 

I tillegg har vi flere mindre, private lounger i spa-delen av resortet som egner seg til en mer unik møteopplevelse, mingling, lunsj eller middag. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og et skreddersydd opphold. 


Overnatting 

The Well tilbyr hotellrom som skaper en sømløs og avslappende ramme rundt oppholdet ditt. Våre rom er innredet i en eklektisk blanding av komfort og luksus, og du kan velge mellom Signature-rom, Junior Suite og den luksuriøse The Well Suite.

Som en ekstra bonus kan du oppgradere oppholdet ditt og få tilgang til vårt spa-område. Nyt avslappende behandlinger og fordyp deg i velværeopplevelsen. Vi tilbyr en rabattert pris på spa-tilgang til deltakere som har booket en dagspakke eller konferansepakke.

Hvis du ønsker å benytte deg av våre møtepakker uten tilgang til spa, kan du selvfølgelig gjøre det også. Våre møtepakker er skreddersydd for å møte dine behov og sikre en vellykket samling.

Mat & Drikke

Bestill lunsj til møterommet eller nyt en velsmakende lunsjopplevelse i vår restaurant, Brasseriet.

For middag anbefaler vi vår restaurant MORI som serverer Asian Fusion med en forkjærlighet for den raffinerte japanske Kaiseki-stilen. Restaurant Mori ligger majestetisk på toppen av hotellet, med en fantastisk utsikt over skogen rundt The Well. Navnet Mori, som betyr "Skog" på japansk, gjenspeiler den unike panoramautsikten du vil oppleve fra hotellets åttende etasje. Kjøkkensjef Richard Bocarro og hans team sammensetter en imponerende rekke av spennende retter basert på asiatiske smaker og lokale, viltvoksende råvarer.

The Well ligger kun en 15-minutters kjøretur fra Oslo. Vi tilbyr bekvem parkering til en pris av 60 kr per dag og har også ladestasjoner tilgjengelig for elbiler. I tillegg er det gode kollektivforbindelser til Oslo, med avganger fra Oslo S hvert tiende minutt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en unik og inspirerende konferanseopplevelse på The Well!

Andre medlemsfordeler