Top Image

Næringsnettverk siden 1991

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og også for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner.
Line

Om oss

Folloregionens Næringsforening (tidligere Follo Næringsråd) er en uavhengig organisasjon som jobber for næringslivet i Folloregionen. Vi jobber aktivt for å ivareta våre medlemmer/ næringslivets interesser gjennom jevnlig kontakt med de politiske og administrative ledd i regionen, andre næringsråd, organisasjoner/foreninger og små som store bedrifter.
Folloregionens Næringsforening samarbeider tett med Ski og Ås kommune, Follo Rådet, NMBU (Norges miljø-og biovitenskapelige universitet) og ikke minst andre næringsråd i regionen vår. Viktigst av alt, samarbeider vi med din bedrift!

Vår Visjon "Vi skal..."
Være stedet hvor næringslivet samles om fellesaktiviteter og strategier.

Være et organ for næringslivet, som fremmer og følger opp saker på vegne av medlemmene.

Sørge for nettverksbyggende aktiviteter som skaper gjensidige relasjoner og forretningsvirksomhet, både internt blant medlemmene men også eksternt.

Være en bidragsyter til gründere og nyetableringer, vekst og etablering i regionen.

Ledelse

Stian Ulvøy
Stian Ulvøy
Daglig leder
980 18 270
Stian tok over som daglig leder i Folloregionens Næringsforening i februar 2019, etter ett snaut år i styret. Han har en bachelorgrad i Entreprenørskap og Økonomi fra Handelshøyskolen BI, og har ansvaret for å ta foreningen videre til nye høyder. Når han ikke jobber for næringsutvikling i regionen rådgir han bedrifter i digitalisering og forretningsutvikling.
Thomas Sjøvold
Thomas Sjøvold
Styreleder
98213951
Thomas tredte inn som ny styreleder av FRNF i 2021, og skal være med oss å forme veien videre for foreningen. Han tar med seg en unik blanding av kunnskap, som tidligere Ordfører i Oppegård Kommune, representant i kommunestyret, og ikke minst som lokal næringsdrivende. Thomas har et stort nettverk i regionen, og sammen skal vi ta foreningen til nye høyder!

Styremedlemmer

Geir Sundbye
Geir Sundbye
Sundbye Consulting
90822001
Cathrin Myhre
Cathrin Myhre
No4 Restaurant & Bar
92602392
Berit Koksvik
Berit Koksvik
BLK Rådgivning & Rettshjelp
41657055