Top Image

Hold deg oppdatert på hva som skjer i regionen

Siden 1991 har vi jobbet på våre medlemmers vegne for å fremme næringslivets interesser på politisk plan, og for å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner. 
Top Image

Dra nytte av medlemsskapet

Som medlem kan du knytte deg et sterkt nettverk, og delta på alle våre arrangementer, kurs og samlinger. Du får flere gode medlemstilbud, og du har mulighet til å påvirke næringsutviklingen i regionen sammen med oss.

Velkommen til "Ny" forening!

Dagen har endelig kommet. 
Etter et mange måneders arbeid, mange møter, og mye input fra de andre næringsrådene - er vi endelig klare.

Folloregionens Næringsforening er det nye navnet (tidl. Follo Næringsråd), og med det følger det en hel del andre nyheter. 

Nærings- råd/forum/forening? 
Ja, hva er egentlig forskjellen? Tradisjonelt har kanskje rådene satset i større grad på arbeidet knyttet til synergieffekter mellom kommune og næring, rådgivning og å fungere som et støtteapparat. Forumene satser kanskje i større grad på nettverking, og legger opp hovedaktivitetene sine rundt dette. 

Så hvorfor da "forening"? Jo, dette tror vi passer enda bedre for oss - da satsningen ligger nå i større grad enn tidligere på nettverkingen, og ikke minst vårt mål om å fungere som et støtteapparat for næringsrådene rundt oss. 

Den "nye" foreningen har blitt utviklet i tett samarbeid med Frogn Næringsråd og Nesodden Næringsråd, for å se på hvordan vi kan skape større verdier for alle næringsdrivende i regionen ved å samarbeide tettere. 

Den nye nettsiden byr på mange muligheter. Ikke bare sparer vi mye tid på administrering og formidling av budskapet vårt, men det gir også en del nye muligheter for deg som medlem. 

Næringsregisteret
Den største nyheten på den nye siden er uten tvil Næringsregisteret. Dette er et prosjekt vi har jobbet med i snart ett halvt år, og som vi har fått støtte fra Nordre Follo Kommune til å utvikle. Dette blir et helt åpent register, hvor alle bedifter i Follo kan registrere seg helt gratis. 

Dette blir en plattform hvor du som lokal bedrift kan vise deg frem for andre lokale bedrifter, og ikke minst for kommunen. Dette er et stort steg videre i vårt mål om å øke lokal handel på B2B nivå, og også for at kommunene skal handle mer lokalt. Og for å handle lokalt, trenger man å finne lokale bedrifter. 

 

Siste nytt